Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een dating app.

Eerlijke reviews over alle populaire dating apps

VictoriaMilan app review, hoe werkt VictoriaMilan?

screenshots VictoriaMilan

Laatst bijgewerkt: 27 juni 2022

Heb je zin in wat spanning en opwinding naast je bestaande relatie? Dan kun je dat discreet vinden op de dating app van Victoria Milan. De app werkt heel eenvoudig want het enige wat je hoeft te doen is een eigen profiel op de app te zetten en op zoek te gaan naar andere spannende mannen en vrouwen. Je kunt je profiel zo discreet maken als je wilt, zo bevat de app zelfs ingebouwde hulpmiddelen om je foto te anonimiseren. In deze review bespreken we alle functies van de Victoria Milan dating app.

Waarom kies je voor VictoriaMilan?
  • Anoniem en discrete dating
  • Heel veel leden & gratis aanmelding
  • Casual dating
Gratis aanmelden bij VictoriaMilan Download de VictoriaMilan app

Wat is Victoria Milan?

Victoria Milan is een van de populairste overspel datingsites en apps ter wereld. Al jarenlang is het een bekend platform waar gebonden mannen en vrouwen op zoek kunnen naar een vrijblijvende flirt en een buitenechtelijke onenightstand of relatie. Victoria Milan is zowel een datingsite als een dating app. In deze review richten we ons natuurlijk alleen op de app, maar het is goed om te weten dat je met je Victoria Milan account ook aan kunt melden op de datingsite.


Hoe werkt Victoria Milan en hoe gebruik je de app?

Victoria Milan is in principe een heel eenvoudige app. Er is bijvoorbeeld geen automatische of handmatige matching aanwezig. Je kunt een eigen profiel in de app zetten en bladeren in profielen van andere leden. Wanneer je iemand leuk vindt kun je die persoon aan je favorieten toevoegen, een knipoog (flirt), virtueel cadeautje of meteen een persoonlijk berichtje sturen. Ook het zoeken werkt heel rechttoe rechtaan. Je kunt enkele eenvoudige filters zoals leeftijd en locatie instellen om vervolgens zelf de profielen te bekijken en als je een klik voelt te reageren.


blank

Account en profiel aanmaken

Om actief te worden op de Victoria Milan dating app is het natuurlijk noodzakelijk eerst de app op je telefoon te installeren. Dat doe je door naar de app store op je telefoon te gaan en te zoeken naar “Victoria Milan”. Als het goed is staat de app dan bovenaan in de zoekresultaten zodat je hem meteen aan kunt klikken en installeren. Vervolgens moet je inloggen of een nieuw profiel aanmaken. Als de taal van de app nog niet in het Nederlands is kun je dat op het beginscherm eerst aanpassen door op de knop Taal selecteren te tikken en dan op het land van je keuze in te stellen.

Een Victoria Milan account aanmaken

Om een profiel op de app te plaatsen moet je eerst een Victoria Milan account aanmaken. Dat doe je door op de knop Account aanmaken te tikken. In een aantal korte stappen word je dan door het hele proces heen geleid. Eerst selecteer je je eigen geslacht, relatiestatus en het geslacht van de spannende mensen waar je op de app mee in contact wilt komen. Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in, vink je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en of je gemaild wilt worden met bepaalde aanbiedingen, tips en matches (de zogenaamde VIP-club). Tik op Doorgaan wanneer je dat hebt gedaan. Nu moet je ook nog even een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, net als een schermnaam en je geboortedatum.
<h3″>Je profiel vullen

Nadat je account is aangemaakt is het natuurlijk handig om je profiel meteen wat op te vullen. Daar word je door Victoria Milan bij geholpen door een aantal stappen te doorlopen. Daarin kun je bijvoorbeeld aangeven naar welke spannende contacten je op zoek bent, zoals iets voor de korte of juist de lange termijn. Ook kun je een aantal eigenschappen aanvinken die je interesse hebben. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om alvast enkele lichamelijke kenmerken in te voeren, zodat andere leden meteen een goed beeld bij je hebben.

Een profielfoto uploaden

In de laatste stap van je profiel aanmaken heb je de optie om een profielfoto toe te voegen, maar dat kun je ook overslaan. Het is namelijk niet verplicht om jezelf te tonen op Victoria Milan en ook lichamelijke kenmerken hoef je niet in te vullen als je dat niet wilt. Een volledig discreet profiel is dus geen enkel probleem. Weet dan echter wel dat je niet in staat bent om de foto’s van andere leden te zien. Daarvoor is het nodig zelf een goedgekeurde profielfoto te hebben, of om een Premium lidmaatschap af te sluiten.

Je kunt na het uploaden een filter op je foto zetten, zoals wazig maken of een maskertje opdoen. Wanneer je een profielfoto hebt toegevoegd kan het even duren (bij ons was het ongeveer 10 minuten) voordat die is goedgekeurd, maar daarna kun je in de app dus de profielfoto’s van andere leden bekijken.


blankblankblank

Profielen en berichten

Hier lees je hoe je bij Victoria Milan leuke profielen vindt, hoe die eruit zien en hoe je er mee in contact komt.

Hoe ziet een profiel eruit?

Een profiel op Victoria Milan bevat in potentie behoorlijk veel informatie. Maar natuurlijk wordt de app veel gebruikt door gebonden mensen, dus de mate waarin dat wordt benut verschilt heel erg per profiel. In onze ervaring worden profielen die veel informatie en een foto tonen bevoordeeld bij het tonen in de zoekresultaten, dat is dus ook goed om in het oog te houden voor je eigen profiel en wat je daar op deelt. Een profiel kan een of meerdere foto’s bevatten. Soms heeft het lid zichzelf onherkenbaar gemaakt met een maskertje of doordat ze een wazig filter over de foto hebben gedaan. Scrol het profiel naar boven om meer informatie zichtbaar te maken, zoals beroep, opleiding, interesses, wensen, eisen en lichamelijke kenmerken.

Hoe vind je profielen die bij je passen?

Je kunt leuke profielen ontdekken door zelf te gaan zoeken. Tik bijvoorbeeld op de knop met het vergrootglas of open het hoofdmenu (de knop met de drie liggende streepjes) en tik vervolgens op Zoeken. Hier kun je filters instellen zoals leeftijd, locatie en wel of geen profielfoto. De lijst met geschikte profielen wordt dan automatisch aan je ingevoerde wensen en eisen aangepast. Het is niet mogelijk om te swipen en te matchen, maar je kunt met een Premium abonnement wel zien wie er op je profiel zijn geweest en welke leden je aan hun favorieten hebben toegevoegd. Dat is dan dus leuk om af en toe een kijkje bij te nemen, want je weer zeker dat die leden wel interesse in je hebben.

Hoe kun je contact leggen?

Het is niet nodig om met iemand gematcht te zijn om contact op te nemen. Op elk profiel vind je meteen een aantal knoppen waar je gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld de knop Chat met mij, waarmee je meteen een berichtje kunt typen en versturen. Wanneer je zelf een spontane reactie of een antwoord op je eigen bericht ontvangt komen die in je inbox terecht, waar berichten per conversatie (dus per lid) zijn gerangschikt. Het is ook mogelijk om een flirt te versturen met de knop met de knipoog. Daarnaast kun je een profiel liken met het hartje waarmee dat lid meteen in je favorieten wordt geplaatst. Het overzicht van je favorieten open je door in het startscherm onderaan op de knop met het hartje te tikken.


blankblankblank

Veiligheid en privacy

Je bepaalt bij Victoria Milan voor het grootste deel zelf hoeveel risico je loopt bij je heimelijke online activiteiten. Zo heb je de optie om een volledig anoniem profiel aan te maken. Het nadeel daarvan is wel dat je minder zichtbaar en interessant bent voor andere leden, die dus zeer waarschijnlijk ook minder snel op je zullen reageren.


Service (helpdesk)

Wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken bij het gebruik van de app of een probleem over je account, ga dan via het hoofdmenu naar de optie Helpdesk. Dan word je doorgestuurd naar de online vragenbank waar je een zoekopdracht in kunt voeren om meteen informatie op te vragen. Staat je eigen probleem of vraag daar niet tussen? Dan kun je ook contact opnemen via support@victoriamilan.com.


Voor wie is Victoria Milan een geschikte app?

Victoria Milan is overwegend interessant voor gebonden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een vrijblijvende flirt, discrete dates of een buitenechtelijke affaire. De app bevat namelijk tal van opties om mensen bij elkaar te brengen die er beiden belang bij hebben om anoniem te blijven. Zoek je romantiek of een duurzame romantische relatie, dan kun je beter een ander platform uitzoeken.


blankblankblank

Wat kost Victoria Milan?

Met welke kosten krijg je te maken bij Victoria Milan en is het wel echt noodzakelijk om een Premium abonnement te nemen? Dat lees je hieronder.

Mogelijkheden met een gratis profiel

Over de gratis mogelijkheden van Victoria Milan kunnen we kort zijn. Aan de ene kant is het een prima manier om alvast je profiel op te stellen, andere profielen te ontdekken en erachter te komen of anderen ook interesse in jou hebben. Aan de andere kan zul je echt een abonnement af moeten sluiten om echt te kunnen daten. Pas dan kun je namelijk zien welke leden er op je profiel zijn geweest en andere mannen en vrouwen aan je favorieten toevoegen. Ook kun je alleen met een betaald lidmaatschap berichtjes lezen en erop antwoorden.

De prijzen van Victoria Milan

Bij Victoria Milan kun je een betaald abonnement afsluiten variëren van 3, 6 en 12 maanden. De prijzen hebben we hieronder alvast voor je op een rijtje gezet:

Looptijd Prijs per maand Totaalprijs
3 Maanden 39,00 117,00
6 Maanden 29,00 174,00
12 Maanden 19,00 228,00

Een week lang gratis premium

In een laatste poging om je lidmaatschap te behouden is Victoria Milan bereid je een gratis lidmaatschap van 1 week cadeau te doen. Het is wel wat omslachtig om er gebruik van te maken. Wat je het beste kunt doen is hieronder de instructies te doorlopen voor het verwijderen van je profiel. Op een bepaald moment krijg je het aanbod om toch lid te blijven, in ruil voor een week lang gratis Premium lidmaatschap. Klik dan op de knop waarmee je daar gebruik van kunt maken. Let goed op, want dit is ook de laatste stap van het hele proces waarbij een verkeerde klik dus ook ervoor kunt zorgen dat je hele profiel verwijderd wordt.


Victoria Milan opheffen en verwijderen

Het verwijderen van ons account binnen de app werkte helaas niet. Daarvoor kun je normaal gesproken via het hoofdmenu naar Instellingen gaan en dan onderaan tikken op de link “dit formulier”. Wellicht wordt dit binnenkort gerepareerd, maar tot die tijd ben je aangewezen op de website. Ga dus naar de site van Victoria Milan en log daar in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik nu op je account en dan op Instellingen. Klik ook hier weer onderaan op de link “dit formulier”.

Klik op de knop Send request om je verzoek tot verwijdering in te dienen. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link. Klik op de link om verwijdering te bevestigen. Als extra horde moet je dan om onverklaarbare redenen weer inloggen, om pas daarna je account te kunnen verwijderen door op de knop Continue te klikken. Vul in waarom je weg wilt, sla het aanbod af om een week lang gratis premium lid te zijn en klik op de laatste knop om eindelijk echt van de site verwijderd te worden.


Download de VictoriaMilan app

Gratis aanmelden bij VictoriaMilan Download de VictoriaMilan app
foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken.

Beoordeling VictoriaMilan

  • Anoniem en discrete dating
  • Heel veel leden & gratis aanmelding
  • Casual dating
Gratis aanmelden bij VictoriaMilan
© Datingappkiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW Zwolle | Privacy & Cookies