Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een dating app.

Eerlijke reviews over alle populaire dating apps

Ondeugend-daten app review, hoe werkt Ondeugend-daten?

screenshots Ondeugend-daten

Laatst bijgewerkt: 16 november 2022

Ben je op zoek naar een erotische date? Wil je experimenteren tussen de lakens? Of zou je graag een friends with benefits hebben? Dan is Ondeugend Daten misschien wel de ideale app voor jou. Deze datingapp richt zich volledig op mannen, vrouwen en koppels die graag spannende avonturen willen beleven. Nadat je op je profiel je voorkeuren en verwachtingen aangeduid hebt, kun je via de zoekmachine op zoek naar gelijkgestemden.

Waarom kies je voor Ondeugend-daten?
  • Prettige dating app voor 18+ contact
  • Goede anonimiteits functies
  • Een van de grootste platformen van NL
Gratis aanmelden bij Ondeugend-daten Download de Ondeugend-daten app

Als je alvast eens wilt rondkijken op de app en enkele functionaliteiten wilt verkennen, kun je een gratis profiel aanmaken op Ondeugend Daten. Vervolgens kun je je profiel vervolledigen en zoeken naar andere gebruikers. Wil je zonder beperkingen contact kunnen leggen met je favoriete leden? Dan kun je best VIP-toegang aankopen.


Wat is Ondeugend Daten?

Ondeugend Daten is een datingapp voor iedereen die op zoek is naar seks en spannende avontuurtjes. Of je nu alleen ondeugende gesprekken wilt voeren of wilt experimenteren tussen de lakens: je vindt het allemaal op Ondeugend Daten.

Hoop je een serieuze romantische relatie op te bouwen? Dan gebruik je best een andere datingapp, want dat zul je hier niet vinden.


Hoe werkt Ondeugend Daten?

Als je op zoek bent naar ondeugende avonturen, dan kun je heel makkelijk een profiel aanmaken op Ondeugend Daten om gelijkgestemden te ontmoeten. Ondeugend Daten is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke datingapp met een aantal functies om snel en makkelijk contact te leggen met anderen.

Nadat je een account aangemaakt hebt en je profiel vervolledigd hebt, kun je via de zoekmachine zelf op zoek gaan naar andere gebruikers. Ben je een interessant profiel tegengekomen? Flirt dan door een knipoog te geven of trek je stoute schoenen aan en stuur meteen een persoonlijk berichtje.


Account en profiel aanmaken

Mobiele webapp

Ondeugend Daten is een datingsite en heeft momenteel nog geen aparte app; je hoeft dus niets te downloaden op je mobieltje. Als je toch gebruik wilt maken van de site op je smartphone of tablet, dan kun je gewoon surfen naar ondeugend-daten.nl via een browser op je mobiele apparaat. Dankzij het responsive design zal de site zich meteen aanpassen aan het formaat van je beeldscherm. Lekker makkelijk dus.

Inschrijven

Als je de website opent op je mobiele apparaat, zie je bovenaan meteen twee mogelijkheden. Heb je al een profiel op Ondeugend Daten, dan kun je via de knop Inloggen meteen inloggen en vervolgens gebruikmaken van de app. Is het je eerste keer hier? Dan zul je eerst een account moeten aanmaken. Dat kan via de rode knop Inschrijven. Nadat je hierop geklikt hebt, start het inschrijfproces. In enkele eenvoudige stappen kun je nu je eigen profiel aanmaken.

Allereerst moet je een profielnaam kiezen; dit mag een schuilnaam zijn. Hierna geef je een veilig wachtwoord op; Ondeugend Daten raadt een combinatie van diverse karakters aan. Je vult ook je e-mailadres in en duidt aan of je in de toekomst e-mails van Ondeugend Daten wilt ontvangen.

blank blank blank

In de volgende schermen geef je meer informatie over jezelf en je zoektocht op deze app op. Je selecteert je geslacht en het geslacht van de perso(o)n(en) waarnaar je op zoek bent. Je kunt deze app ook gebruiken als koppel en zoeken naar koppels. Daarna geef je nog je geboortedatum en je locatie op. Vervolgens kun je nog een profielfoto toevoegen. Het is niet verplicht om foto’s te uploaden, dus je kunt deze stap ook overslaan. Een profiel met een of meerdere foto’s zal echter meer succes hebben.

blank blank

Tot slot verklaar je nog dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van de app; deze informatie kun je raadplegen via de site.

blank blank

Account activeren

Nadat je deze stappen doorlopen hebt, zul je je account nog moeten activeren. Dit doe je door je e-mailadres te bevestigen. Als alles goed is, heb je ondertussen een e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je eerder opgegeven hebt. Hierin klik je op de bevestigingslink. Je komt vervolgens terecht op het startscherm van de app.


Profiel aanpassen en optimaliseren

Nu je toegang hebt tot de app, kun je meteen verdergaan met het aanvullen van je profiel. Met een compleet profiel kun je immers meteen de aandacht trekken van andere gebruikers.

Tabbladen

Je profiel bewerken doe je via het profielicoontje rechtsboven, waar je klikt op Mijn Profiel. Aan de hand van een percentage zul je hier kunnen zien hoe compleet je profiel is. Het is de bedoeling om dat percentage zo hoog mogelijk te krijgen; dit doe je door de velden onder de verschillende tabbladen (Basisgegevens, Mijn foto’s, Omschrijving, Over mij en Ik zoek) te vervolledigen. Het tabblad Basisgegevens bevat de algemene informatie die je tijdens het registratieproces opgegeven hebt; hier moet je niets meer toevoegen. De andere tabbladen hebben echter wel nog heel wat lege velden die je kunt invullen.

blank blank

Foto’s uploaden

Wil je veel bezoekers naar je profiel lokken? Dan kun je best foto’s uploaden. Je kunt maximaal 10 foto’s aan je profiel toevoegen. Er zijn wel enkele regels waarmee je rekening moet houden. Voor je hoofdfoto worden enkel foto’s geaccepteerd waarop je zelf staat en geen seksuele handelingen te zien zijn. Wil je toch seksueel getinte foto’s plaatsen? Dan kun je die toevoegen als overige foto’s. Zorg er wel voor dat je zelf ook op deze foto’s staat. Ondeugend Daten raadt ook aan om geen foto’s te gebruiken waarop anderen zichtbaar zijn; deze foto’s kunnen afgekeurd worden.

blank

Persoonlijke informatie

Onder het tabblad Omschrijving kun je een korte persoonlijke biografie schrijven. Het is niet toegestaan om hier te verwijzen naar contactgegevens. Je kunt nog meer informatie over jezelf toevoegen via het kopje Over mij. Zo kun je je opleiding en uiterlijke kenmerken aanduiden en je gewenst contact selecteren.

blank blank blank

Onder Ik zoek kun je vervolgens specificeren waarnaar je op zoek bent en aan welke kenmerken je ideale match moet voldoen.

blank blank

Als je de gewenste informatie aangevuld hebt, kun je met de knop Mijn profiel zoals anderen dit zien bekijken hoe je profiel op de app eruitziet. Ben je tevreden? Dan ben je klaar om aan het avontuur te beginnen en op zoek te gaan naar andere gebruikers.


Hoe vind je een match op Ondeugend Daten?

Op Ondeugend Daten ga je zelf op zoek naar andere gebruikers via de zoekfunctie. Deze vind je terug onder de knop Profielen in het hoofdmenu linksboven (drie streepjes). Hier kun je nu via de schuifbalkjes rechtsboven je eigen zoekfilters instellen en zo zoeken naar gebruikers die voldoen aan je voorkeuren. Je kunt zoeken op leeftijd en locatie, maar ook op meer specifieke criteria, zoals uiterlijk, opleiding of alcoholgebruik.

Als je nieuwe filters toevoegt, wordt het overzicht meteen geüpdatet. De profielen die je nu te zien krijgt, voldoen allemaal aan je ingestelde zoekfilters. Je kunt dit overzicht vervolgens nog sorteren op dichtbij, nieuw en online.

Per profiel in het overzicht zie je steeds de leeftijd en de locatie van de gebruiker. Als de persoon in kwestie een profielfoto geüpload heeft, kun je die ook meteen bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer te weten komen over een bepaalde gebruiker? Klik dan op de gebruikersnaam in kwestie om rechtstreeks naar het profiel te gaan.


Hoe ziet een profiel eruit op Ondeugend Daten?

Een profiel op Ondeugend Daten is erg overzichtelijk en bestaat uit twee grote onderdelen: persoonlijke gegevens aan de ene kant en knoppen om contact te leggen aan de andere kant:

Persoonlijke gegevens

Er zijn veel mogelijkheden om je profiel op Ondeugend Daten erg uitgebreid te maken. Het valt tijdens onze zoektocht meteen op dat de meeste leden hiervan dan ook gebruik gemaakt hebben en nagenoeg alle mogelijke velden ingevuld hebben. Zo kom je niet alleen enkele basisgegevens, zoals leeftijd en locatie van de gebruiker te weten, maar lees je ook meer over de achtergrond en levensstijl. Veel gebruikers hebben daarnaast ook heel specifiek aangegeven waarnaar ze op zoek zijn. Op deze manier weet je dus al heel snel of jullie dezelfde verwachtingen en voorkeuren hebben.

blank blank

Als een gebruiker ook een of meerdere foto’s geüpload heeft, vind je die helemaal bovenaan. Met een gratis profiel kun je echter enkel de profielfoto bekijken; overige foto’s zijn enkel toegankelijk voor leden met een VIP-account.

Contact leggen

Wil je met een gebruiker in contact komen, dan heb je daarvoor enkele mogelijkheden met behulp van de actieknoppen. Allereerst kun je gebruikers via het sterretje toevoegen aan je favorieten, zodat je ze later makkelijk kunt terugvinden. Door iemand een knipoog te sturen, geef je heel subtiel aan dat je wel interesse hebt. Je kunt ook meteen je stoute schoenen aantrekken en een berichtje sturen. Als gratis lid zijn de mogelijkheden om berichten te ontvangen en te versturen echter vrij beperkt.


Extra functies

Naast de zoekfunctie kom je in het hoofdmenu van Ondeugend Daten nog enkele andere opties en mogelijkheden tegen. Je ontdekt hieronder alle extra functionaliteiten van de datingapp:

Overzicht

Als je in het menu op de knop Overzicht klikt, kom je terecht op de startpagina van Ondeugend Daten. Hier krijg je een overzicht van de recente gebeurtenissen op de app. Zo kun je bekijken welke leden laatst online waren, ontdekken welke leden nieuwe foto’s aan hun profiel toegevoegd hebben en zien wie zich onlangs ingeschreven heeft op de app.

Berichten

Je berichten van en naar andere gebruikers kun je terugvinden onder het tabblad Berichten. Ben je benieuwd wie graag met je in contact wilt komen? Neem dan eens een kijkje onder Verzoeken. Hier krijg je een overzicht van alle leden die je een bericht hebben gestuurd; je kunt het verzoek vervolgens accepteren of negeren.

Als gratis lid zijn je mogelijkheden echter beperkt. Zo kun je niet al je verzoeken bekijken of onbeperkt chatten met andere gebruikers.

Knipogen

Met een VIP-account kun je onder de knop Knipogen bekijken welke deelnemers je een knipoog gestuurd hebben.

Contacten

Wil je graag weten welke leden je profiel onlangs bezocht hebben? Klik dan eens op de knop Bezoekers onder het tabblad Contacten. Deze functie is wel enkel toegankelijk voor leden met VIP-toegang.

Onder dit tabblad kun je eveneens je favoriete gebruikers bekijken.

FotoZapper

Naast de zoekmachine kun je op Ondeugend Daten nog een andere functie gebruiken om andere gebruikers te ontmoeten, namelijk de FotoZapper. Je krijgt hier verschillende profielfoto’s te zien, waarbij je kunt aangeven of je de gebruiker in kwestie leuk vindt of niet. Dit doe je door op een van deze drie buttons te klikken: Ja, Misschien of Nee. Druk je op de knop Ja? Dan krijgt de gebruiker in kwestie hiervan melding. Als jullie allebei aanduiden dat jullie elkaar leuk vinden, dan heb je een match.


Veiligheid en privacy

Op de site kun je lezen dat Ondeugend Daten fel tegen nepprofielen is. De medewerkers doen er alles aan om leden met slechte bedoelingen te weren. Het is echter niet duidelijk of ze alle profielen ook handmatig controleren.

Toch neemt de app wel enkele maatregelen om je veiligheid te garanderen. Zo zijn je persoonlijke gegevens goed beschermd. De site maakt immers gebruik van een beveiligde SSL-omgeving, waardoor je gegevens niet onderschept kunnen worden door derden. Je e-mailadres blijft ook altijd geheim voor de andere gebruikers van de app.

Daarnaast kun je ook zelf aangeven welke informatie andere leden te zien krijgen. Je hebt de vrijheid om enkel de velden op je profiel aan te vullen die je zelf wilt. Je bent ook niet verplicht om foto’s te plaatsen om de app te kunnen gebruiken. Zo kun je dus anoniem en discreet daten.

Heb je toch klachten? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Ondeugend Daten. Ze streven ernaar om je op elk moment zo snel mogelijk verder te helpen, ook ’s avonds en in het weekend.


Voor wie is Ondeugend Daten?

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je op deze datingapp terecht als je ondeugend wilt daten. De leden zijn zowel singles als koppels; sommigen willen alleen spannend chatten, terwijl anderen hun seksuele fantasieën willen beleven of friends with benefits willen vinden. Je vindt dus zonder twijfel iemand die dezelfde verlangens heeft als jij.

De enige voorwaarde om een profiel aan te maken op Ondeugend Daten is dat je minstens 18 jaar bent.


Wat kost Ondeugend Daten?

Gratis inschrijven

Wil je ook ondeugend daten? Dan kun je volledig gratis een account aanmaken op deze datingapp. Je kunt je profiel aanvullen en je voorkeuren weergeven. Vervolgens kun je via de zoekmachine een kijkje nemen tussen de gebruikers op deze app. Met een gratis profiel zijn er echter weinig mogelijkheden om ook daadwerkelijk contact te leggen met anderen. Als je dus echt mensen wilt leren kennen, moet je een VIP-abonnement aankopen.

VIP-abonnementen

Er zijn verschillende abonnementopties mogelijk:

  • 1 maand VIP: € 23,99 per maand
  • 2 maanden VIP: € 19,99 per maand; betaling in één bedrag van € 39,98
  • 4 maanden VIP: € 15,99 per maand; betaling in één bedrag van € 63,96

blank

Alle opties geven je onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van de app. Dit wil zeggen dat je onbeperkt berichten kunt lezen en versturen, kunt ontdekken wie je profiel bezocht heeft, extra foto’s kunt bekijken en onbeperkt toegang hebt tot de FotoZapper-functie.

Betalen

Je kunt je gekozen abonnement betalen met creditcard, iDeal, Bancontact en overschrijving. Alle betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol.

Hou er rekening mee dat je abonnement automatisch opnieuw verlengd zal worden, afhankelijk van je gekozen betaalmethode. Als je dit wilt voorkomen, kun je je abonnement handmatig stopzetten onder het profielicoontje rechtsboven. Hier zie je onder Abonnement vervolgens de optie om je abonnement te beëindigen.


Ondeugend Daten opzeggen

Heb je (even) geen behoefte meer aan de diensten van Ondeugend Daten, dan heb je twee opties met betrekking tot je profiel. Aan de ene kant kun je je profiel tijdelijk onzichtbaar maken; aan de andere kant kun je je volledig uitschrijven. Beide opties vind je door onder het profielicoontje op Account en vervolgens op Uitschrijven te klikken.

blank

Profiel onzichtbaar

Helemaal bovenaan de Uitschrijven-pagina zie je allereerst de mogelijkheid om je profiel te verbergen. Andere gebruikers kunnen je profiel dan een tijdje niet zien en je dus ook niet contacteren. Wanneer je er weer klaar voor bent, kun je je profiel weer zichtbaar maken en opnieuw contacten leggen.

blank blank

Uitschrijven

Je kunt je profiel ook helemaal opzeggen. Hiervoor geef je helemaal onderaan een reden op en vul je nog je wachtwoord in. Je gegevens worden vervolgens verwijderd en je zult niet meer opnieuw kunnen inloggen. Als je opnieuw gebruik wilt maken van de app zul je een nieuw account moeten aanmaken.

foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken.

Beoordeling Ondeugend-daten

  • Alleen voor 18+ en ouder
  • Gericht op ondeugende dates
  • Anonieme datingsite
Gratis aanmelden bij Ondeugend-daten
© Datingappkiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW Zwolle | Privacy & Cookies