Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een dating app.

Eerlijke reviews over alle populaire dating apps

Toyboy gezocht? Datingapps voor het vinden van een toyboy

Toyboy gezocht? Datingapps voor het vinden van een toyboy

Laatst bijgewerkt: 24 oktober 2022

Val jij als rijpere vrouw op jongere mannen en ben je specifiek op zoek naar zo’n jongeheer om mee te daten? Lees dan snel verder, want in dit artikel leggen we uit welke datingapps het meest geschikt zijn voor een avontuurtje met een toyboy. Daarnaast geven we meer uitleg over toyboy dating en zetten we enkele voordelen van dit soort relaties op een rijtje.


Beste toyboy datingapps


1. NovaMora - erotisch getinte datingapp

Screenshots NovaMora appBekijk de NovaMora app

NovaMora

Icon NovaMora app

NovaMora is een seksueel getinte datingapp voor het vinden van spannende contacten en erotische avonturen. Er zijn heel wat singles te vinden die op zoek zijn naar extra spanning in hun leven. Hieronder zijn er ook heel wat toyboys te vinden die wel eens willen experimenteren met oudere vrouwen.

Je kunt erg eenvoudig een profiel aanmaken op de app en hierop enkele persoonlijke gegevens aanvullen. Vervolgens kun je de zoektocht naar je toyboy starten. NovaMora is een eerder traditionele datingapp, wat inhoudt dat je hier geen uitgebreide persoonlijkheidstesten of geavanceerde matchingtechniek moet verwachten. Je gaat hier dan ook volledig zelf op zoek naar je perfecte (seks)date. Dit doe je via de zoekmachine van de app. Je kunt hier zelf enkele zoekfilters instellen om zo leden te vinden die aan je voorkeuren en wensen voldoen. Zo kun je onder andere filteren op leeftijd, waardoor je erg gericht kunt zoeken naar jonge(re) mannen.

Door in de lijst met zoekresultaten te klikken op een profielfoto ga je meteen naar het profiel van de gebruiker in kwestie. Hier vind je niet enkel meer informatie, maar heb je ook een aantal mogelijkheden om met hem in contact te komen.

Pluspunten
 • Specifiek gericht op seksuele contacten
 • Veel privacyopties
Minpunten
 • Geen app versie
Bezoek NovaMora Download de NovaMora app

2. Milf-Match - datingapp specifiek gericht op jonge mannen en oude(re) vrouwen

Screenshots Milf-Match appBekijk de Milf-Match app

Milf-Match

Icon Milf-Match app

Milf-Match omschrijft zichzelf als de datingapp voor milf(lovers). Deze app brengt jonge(re) mannen en oude(re) vrouwen met elkaar in contact, voor spannende en hete ontmoetingen.

Nadat je enkele gegevens ingevuld hebt tijdens het inschrijfproces, krijg je een bevestigingsmail waarmee je je account kunt bevestigen. Vervolgens kun je je profiel nog vervolledigen met persoonlijke informatie en eventueel enkele aantrekkelijke foto’s om zo je kansen op succes te verhogen. Als je profiel in orde is, kun je door zoekfilters in te stellen zelf op zoek gaan naar gebruikers die voldoen aan je voorkeuren.

Om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te leren kennen, kun je eveneens gebruik maken van de FotoZapper-functie. Hier beoordeel je andere gebruikers op basis van hun profielfoto. Door ze naar links of rechts te swipen, geef je aan of je al dan niet interesse hebt om de gebruiker in kwestie beter te leren kennen. Als jullie allebei aangeven elkaar leuk te vinden, heb je vervolgens een match.


Je interesse in anderen tonen doe je aan de hand van een flirterige knipoog of een persoonlijk bericht.

Pluspunten
 • Brengt jongere mannen en oudere vrouwen met elkaar in contact
 • Verschillende manieren om nieuwe mensen te leren kennen
Minpunten
 • (Nog) minder bekend
Bezoek Milf-Match Download de Milf-Match app

3. RegioSexcontact - vinden van spannende contacten in de buurt

Screenshots RegioSexcontact appBekijk de RegioSexcontact app

RegioSexcontact

Icon RegioSexcontact app

Zoals de naam ongetwijfeld al doet vermoeden, richt RegioSexcontact zich specifiek op het leggen van spannende seksuele contacten in de eigen buurt. Op deze app zijn er veel singles te vinden die op zoek zijn naar een casual date of die graag hun ultieme seksfantasie tot werkelijkheid willen brengen. Zonder twijfel kom je hier ook toyboys tegen die dromen van een avontuurtje met een oudere vrouw of zelfs een langdurige (seksuele) relatie hopen op te bouwen.

Om een account aan te maken op deze app hoef je slechts enkele gegevens in te vullen. RegioSexcontact draagt discretie en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom kun je ervoor kiezen om een anonieme gebruikersnaam in te stellen om zo je privacy te bewaren. Bovendien blijft ook je e-mailadres geheim voor andere leden op de app.

Nadat je de gewenste informatie op je profiel aangevuld hebt, kun je de zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar interessante profielen. Daarnaast heb je ook hier de FotoZapper-functie, die je toelaat om gebruikers te beoordelen op basis van hun uiterlijk.

Als je een leuk profiel gevonden hebt, aarzel dan niet en stuur meteen een persoonlijk berichtje om met de gebruiker in kwestie in contact te komen.

Pluspunten
 • Specifiek gericht op contacten in eigen regio
 • Mogelijk om discreet te gebruiken
Minpunten
 • Niet geschikt voor het vinden van een duurzamere relatie
Bezoek RegioSexcontact Download de RegioSexcontact app

4. Seksbuddy - datingapp voor het vinden van een geschikte sekspartner

Screenshots Seksbuddy appBekijk de Seksbuddy app

Seksbuddy

Icon Seksbuddy app

Ook op Seksbuddy kun je snel en eenvoudig contact leggen met singles die op zoek zijn naar een seksbuddy. Deze singles zoeken erg uiteenlopende zaken: van spannende online contacten tot een langdurige seksuele relatie. Onder deze singles vind je bovendien ook heel wat jonge mannen die specifiek op zoek zijn naar oudere vrouwen.

Seksbuddy is een erg overzichtelijke en gebruiksvriendelijke datingapp en dat merk je ook aan het eenvoudige inschrijfproces. Jezelf aanmelden duurt immers slechts enkele ogenblikken. Zo hoef je slechts een aantal basisgegevens op te geven, waarna je meteen met de app aan de slag kunt. 

Vervolgens kun je via de uitgebreide zoekfunctie op zoek gaan naar andere gebruikers. De zoekfilters kunnen je zoektocht makkelijker maken. Door leeftijdsgrenzen in te stellen is het zo perfect mogelijk om erg gericht te zoeken naar je toyboy.

Heb je een interessante man gevonden? Dan zijn er allerlei verschillende manieren waarop je met hem in contact kunt komen. Zo kun je subtiel je interesse tonen door een knipoog of een flirt te sturen, maar kun je ook je stoute schoenen aantrekken en meteen een leuk en/of spannend privébericht schrijven.

Pluspunten
 • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
 • Gericht zoeken aan de hand van de zoekfilters
Minpunten
 • Geen aparte app
Bezoek Seksbuddy Download de Seksbuddy app

5. Lexa - algemene datingapp met veel leden

Screenshots Lexa appBekijk de Lexa app

Lexa

Icon Lexa app

Tot slot noemen we ook nog graag de welbekende datingapp Lexa. Deze datingapp heeft ondertussen niet veel introductie meer nodig; Lexa is immers een van de populairste datingapps van Nederland. De app focust zich niet specifiek op toyboys en cougars, maar heeft een eerder algemeen doelpubliek en heeft hierdoor ondertussen al een grote database opgebouwd. Dankzij deze database heb je een ruime keuze aan singles. Onder hen vind je zonder twijfel ook toyboys die op zoek zijn naar rijpere vrouwen.

Het inschrijven op Lexa gaat erg soepel. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens en het beantwoorden van een aantal bijkomende vragen is je profiel al aangemaakt en kun je met Lexa aan de slag. Uiteraard kun je ervoor kiezen om eerst je profiel nog volledig te optimaliseren om zo meer indruk te maken op andere gebruikers.

Dagelijks krijg je op basis van de gegevens op je profiel enkele voorgestelde profielen te zien. Je kunt zelf aangeven welke profielen je interessant vindt door ze naar links of rechts te vegen. Vind je op deze manier niet de profielen die je zoekt? Dan kun je met de zoekfunctie ook handmatig zoeken naar andere gebruikers die wel voldoen aan je criteria. Hier kun je onder andere filteren op leeftijd, waardoor je eenvoudig kunt zoeken naar je ideale toyboy.

Pluspunten
 • Grote database
 • Verschillende manieren om nieuwe mensen te leren kennen
Minpunten
 • Niet specifiek gericht op toyboys
Bezoek Lexa Download de Lexa app

Het is voor veel oudere vrouwen de ultieme droom: een jonge man aan de haak slaan. Door te kunnen pronken met een knappe jonge partner voel je je als rijpere vrouw immers zelf ook (opnieuw) jong en aantrekkelijk. Je krijgt eveneens een heleboel energie en je voelt je daardoor als herboren. Allemaal goed en wel, maar waar vind je deze toyboys nu? Wij hebben hieronder de beste toyboy datinapps voor je verzameld:


Wat is een toyboy?

Een toyboy is een jonge man die specifiek kiest voor een relatie met oudere vrouwen. Uiteraard is niet elke jongere man in een relatie een toyboy. Zo spreken we over het algemeen pas over een toyboy als er een leeftijdsverschil is van minstens twintig jaar.

Hoewel dit soort relaties vroeger niet altijd geaccepteerd werd, kijkt niemand er tegenwoordig nog van op als vrouwen een veel jongere man daten.


Waarom zou je op zoek zijn naar een toyboy?

Hoewel dit soort relaties dus al lang niet meer als vreemd beschouwd wordt, zijn er toch nog steeds heel wat mensen die zich afvragen waarom je als vrouw op leeftijd specifiek op zoek zou gaan naar een partner die je zoon zou kunnen zijn. Wij hebben enkele van de belangrijkste beweegredenen op een rijtje gezet:

Aantrekkelijk voelen

De meeste vrouwen hebben moeite met ouder worden. Ze vinden het moeilijk dat hun lichaam steeds meer verandert en dat ze niet langer die femme fatale van weleer zijn. Met een knappe man aan hun zijde hopen ze dit onaangename gevoel te compenseren. Op die manier voelen ze zich immers niet enkel gewild, maar kunnen ze ook aan de buitenwereld tonen dat ze nog goed in de markt liggen.

Energie

Rijpere vrouwen zijn niet enkel op zoek naar zelfbevestiging, maar willen zich ook opnieuw jong voelen. Terwijl mannen van hun leeftijd vaak vastzitten in hun (saaie) dagelijkse routine, zijn toyboys jonge mannen die vol energie zitten en nieuwe dingen willen proberen en ervaren. In plaats van met je oudere man elke dag op de bank te zitten, kun je met je toyboy heel wat avonturen ondernemen. Hierdoor krijg je als oudere vrouw ook zelf energie. Een relatie met een jongere man is dan ook de ideale manier om opnieuw spanning in je leven te brengen en je zo twintig jaar jonger te voelen.

Seksuele ervaring

Veel oudere vrouwen die een jongere man zoeken, doen dat eveneens voor het fysieke en seksuele aspect. Ze willen vaak meer opwinding, avontuur en erotiek in hun leven en hebben vaak nog veel fantasieën die ze graag zouden beleven. De meest mannen van hun eigen leeftijd zijn vaak niet in staat om tussen de lakens nog (goed) te presteren. Bij jonge mannen hopen ze deze ervaringen dan ook wel te vinden. Een actief seksleven zorgt er immers ook voor dat ze zich jong blijven voelen.


Waarom willen toyboys graag daten met een ouder iemand?

Zoals je hierboven al kon lezen, zijn er voor rijpere vrouwen dus heel wat voordelen verbonden aan het daten van een jongere man. Deze voordelen zijn echter niet enkel eenzijdig; zo zijn er ook genoeg redenen waarom een toyboy graag een vrouw op leeftijd aan zijn zijde heeft:

Ervaring

Oudere vrouwen hebben al een heel leven achter de rug, met de daarbij horende ups and downs. Ze hebben dan ook de nodige levenservaring opgebouwd en staan sterk in het leven. Ze weten goed wat ze willen en wat ze juist niet meer willen. Door een relatie aan te gaan met een oudere vrouw krijgen jonge mannen dan ook de kans om zelf heel wat bij te leren, niet enkel op het gebied van relaties maar ook op andere domeinen van het leven. Op deze manier kunnen ze groeien.

Deze rijpere vrouwen hebben niet enkel een grote portie levenservaring, maar ook seksuele ervaring. Ze weten ondertussen goed wat ze graag en niet graag hebben tussen de lakens en kunnen jonge mannen dan ook heel wat leren.

Geld

Hoewel dit zeker niet altijd het geval is, speelt ook het financiële aspect vaak een grote rol in de keuze van jonge mannen om specifiek met een oudere vrouw een relatie aan te gaan. Deze vrouwen zijn vaak immers erg vermogend en zijn zelf dan ook vaak op zoek naar een knappe jonge man die ze financieel kunnen ondersteunen in ruil voor gezelschap en plezier. Deze vorm van daten wordt ook wel sugar dating genoemd en is overgewaaid uit Amerika. Het gaat hier in de meeste gevallen echter niet om een romantische relatie, maar eerder om een arrangement met voordelen voor beide partijen.

Volwassenheid

Een andere reden waarom jonge mannen graag een relatie hebben met een oudere vrouw is omdat ze zich geregeld storen aan het gedrag van meiden van hun eigen leeftijd. Zo zijn jonge dames eerder onervaren in het leven, afhankelijk en zijn ze vaak bezitterig en/of jaloers. Dit kan geregeld leiden tot ruzies om kleine en onbelangrijke dingen.

Oudere vrouwen, daarentegen, zijn veel volwassener en staan daardoor op een andere manier in het leven. Ze weten voldoende van het leven om je bij te staan op moeilijk momenten en zullen je altijd ondersturen.

Status/uitstraling

De tijd dat oudere vrouwen per definitie afgeschreven zijn, is al lang voorbij. De meeste dames op leeftijd besteden veel tijd aan hun uiterlijk en voorkomen en mogen zeker nog gezien worden. Bovendien staan ze zelfverzekerd in het leven en dat stralen ze ook uit.

Cougars hebben daarnaast ook al een rijkgevuld leven achter zich en door hun carrière ongetwijfeld een zekere status opgebouwd. Ze worden hierdoor gezien als belangrijke en interessante personen. Dit is voor jongere mannen erg aantrekkelijk en ze pronken dan ook maar al te graag met zo’n verschijning aan hun zijde.


Hoe laat je als toyboy weten dat je op zoek bent?

Ben je als jonge man specifiek op zoek naar een relatie met een oudere vrouw? Dan is het belangrijk dat je dit vanaf het begin meteen duidelijk maakt:

Juiste datingapp

Er bestaan enkele datingapps die zich specifiek richten op oudere vrouwen en jongere mannen. Door een account aan te maken op deze apps weet je meteen dat je in de juiste doelgroep zit. De singles die zich daar aanmelden hebben immers dezelfde verwachtingen als jij.

Je kunt daarnaast uiteraard ook gebruik maken van een meer algemene datingapp. Hou er dan wel rekening mee dat niet iedereen daar op zoek is naar een toyboy.

Profiel aanvullen

Het is verstandig om al meteen op je profiel te vermelden wie je bent en wat je precies hoopt te vinden. Dat kan best eng zijn, maar het is wel de beste manier om andere gebruikers duidelijk te maken dat jij als toyboy op zoekt bent naar oudere vrouwen. Op deze manier is de kans kleiner dat je reacties zult ontvangen van leeftijdsgenoten en moedig je oudere vrouwen juist aan om contact met je te zoeken.

Wees eerlijk

Heb je een interessant profiel gevonden van een oudere vrouw maar weet je niet zeker of zij wel behoefte heeft aan een toyboy? Stuur haar een leuk berichtje waarin je jezelf voorstelt en haar meteen vertelt wat je precies zoekt. De kans bestaat uiteraard dat de dame in kwestie niet openstaat voor een avontuurtje met een jonge man, maar op die manier weet je dat tenminste zeker.


Conclusie

We zien tegenwoordig steeds vaker dat oude(re) vrouwen rondlopen met een jonge(re) man aan hun arm. Er zijn voor zowel de vrouw als de man genoeg redenen te benoemen waarom ze specifiek op zoek zijn naar dit type relatie. Oudere vrouwen voelen zich met een jongere man naast zich opnieuw jong en aantrekkelijk, terwijl jonge mannen kicken op de levenservaring en volwassenheid van rijpere vrouwen.

Ben jij als vrouw op leeftijd ook op zoek naar zo’n knappe toyboy? In dit artikel hebben we de beste toyboy datingapps voor jou op een rijtje gezet, zodat je meteen aan je zoektocht kunt beginnen.


foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken.

© Datingappkiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW Zwolle | Privacy & Cookies